Videum AB | 2020-07-01

Cissi leder fastighetsavdelningen

Nu är det klart att Cissi Carlsson som under det senaste halvåret varit tillförordnad fastighetschef för Videum AB också blir den som tillträder den ordinarie tjänsten.

Cissi Carlsson är utbildad byggnadsingenjör med påbyggnad inom fastighetsförvaltning. Hon har arbetat som förvaltare med ansvar för Videums över 100 000 kvadratmeter fastigheter med tillhörande yttre miljöer sedan 2013. Sedan januari 2020 har hon varit tillförordnad fastighetschef och ingått i Videums ledningsgrupp.

- Vi har hela tiden trott på Cissi. Hon har stor kompetens, ovärderlig erfarenhet och är en ansvarstagande person som kan bolagets verksamhet väl, säger Videums VD David Svensson. Därför är det extra roligt att kunna erbjuda henne kompetensutveckling och karriärmöjlighet.

Chefstjänsten ger mig nya utmaningar och jag ser fram emot att utveckla fastighetsavdelningen tillsammans med mina kollegor och även vara med och ta ansvaret för bolaget i sin helhet, säger Cissi Carlsson.

Cissi Carlsson tillträder tjänsten som fastighetschef för Videum AB den 1 augusti. En av hennes första uppgifter blir att rekrytera rätt kompetens till hennes egen tidigare tjänst som fastighetsförvaltare.

FOTO Anna Joanzón