Videum AB | 2018-10-31

Johan ny projektledare

I slutet av september kom Johan Alserin in som kundansvarig projektledare hos Videum AB.

Tjänsten innebär uthyrning och kundansvar gentemot nuvarande och kommande hyresgäster i Videum Science Park, samt projektledning för olika former av byggnationer. Projektledningen avser Linnéuniversitetets fastigheter i Växjö, Videum Science Park och Videums äldre byggnadsbestånd.

- När jag såg den utlysta tjänsten väcktes ett intresse för verksamheten och jag ser mycket fram emot att vara med och utveckla Videum Science Park och fastighetsbeståndet, samt att träffa nya människor, både hyresgäster och entreprenörer, säger Johan Alserin.

Johan kommer närmast från det privata näringslivet och försäljning av trästommar och byggelement. Han har tidigare erfarenheter från arbete som såväl snickare som arbetsledning inom familjeföretaget i byggbranschen. 

- Vi ser att Johans bakgrund och erfarenheter passar mycket väl in på den nya tjänsten i vår organisation, säger fastighetschef Patrik Hjelm och tillägger att Videum nyligen gjort en mindre omorganisation för att renodla innehållet i ett par tjänster.