Låt ditt kontor och ditt företag växa hos oss

Om du är entreprenör som driver ett företag med tillväxtambitioner, tror på nätverkande för att utveckla ditt företagande, ser nyttan av kontakter med Linnéuniversitetet i form av framtida arbetskraft, forskningen eller utbildningarna - då är din givna kontorsplats Videum Science Park! I Videum Science Park ligger vårt fokus på mindre företag med upp till 50 anställda och vi erbjuder moderna kontors- och möteslokaler som passar väl för dig som tror att ditt lokalbehov kommer att förändras över tid.

Vi expanderar - var med från start

Videum Science Park expanderar med ett nytt hus som står klart hösten 2018. Visa ditt intresse redan nu så har du störst möjlighet att välja läge och utforma ditt kontor efter egna behov och önskemål.

Nybyggnationen innebär att vi bygger samman husen i Videum Science Park med gemensam entré där du möts av vår reception, en restaurang och café samt alla våra nya konferenslokaler. Vi planerar ytorna för att passa såväl det planerade som det oplanerade mötet och för att kunna erbjuda möjlighet till en varierad arbetsdag.