15 apr

Företagens corona-linje

Digitalt webinar, onsdagen den 15 april, kl 8.30 - 9.15 

Med anledning av coronaviruset förstår vi att du som företagare kan stå inför flera utmaningar och har många frågor. Vi vill därför erbjuda ett digitalt forum där du som företagare i länet kan ställa dina frågor till experter inom olika områden. Den här gången är temat arbetsrätt, skatter och finansiering. 

TEMA: Arbetsrätt, skatter och finansiering 
Experter finns på plats digitalt för att svara på dina frågor. 

• Almi – lån och finansiering
• Företagarna (jurist) - arbetsrätt 
• Avant advokater – avtalsrätt
• Crowe Tönnerviks Revision – revision och skattefrågor 
• Bankrepresentant – finansiering 

ANMÄLAN genom Almi senast kl 8.00 den 15 april >>

Mötet hålls digitalt och är kostnadsfritt. För att få tillgång till mötet behöver du anmäla dig. Mötet kommer hållas via Teams men du behöver inte ha programmet installerat på datorn eller telefonen för att ansluta. Mer information om hur du ansluter och anslutningslänk skickas ut via mail inför mötet. 

Om du redan nu har en fråga till experterna kan du maila den till sara.srpcanski@videum.se. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor under mötets gång via en chatt. 

--------------------------------

Initiativet är ett samarbete mellan Almi Kronoberg, Växjö kommuns förvaltningar och bolag, Region Kronoberg med övriga kommuner i Business Region Kronoberg (Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Tingsryd, Älmhult och Region Kronberg).