29 apr

Hitta nya affärsmöjligheter genom patentinformation

EVENTET ÄR INSTÄLLT.

Affärsrelaterad patentbevakning har seglat upp som en framgångsfaktor för  teknikintensiva företag som vill hitta nya affärsmöjligheter och hålla koll på potentiella risker. I en global ekonomi där företag transformerar sig in i nya domäner snabbare än någonsin kan det vara svårt att få grepp om vilka aktörer som är aktiva inom ens eget teknikområde och som kan ha ett intresse av att samarbeta, licensiera eller rent av köpa den teknik man har utvecklat.

Videum Science Park och AWA välkomnar dig till ett praktiskt frukostseminarium där vi delar med oss av know-how kring olika alternativ man kan använda sig av för att systematiskt leta nya affärsmöjligheter och upptäcka risker tidigt. För att boosta alla innovationsföretag i regionen bjuder AWA på 1 års fritt abonnemang av PatAlert som hjälper dig att systematiskt bevaka affärsrelaterad patentinformation och håller dig uppdaterad kring vilka aktörer som är mest aktiva inom ert teknikområde, vad de utvecklar och om någon av dessa vidareutvecklar på en specifik patenterad lösning.

PROGRAM
8.00 Kaffe och frukostmacka
8.25 Välkommen till Videum Science Park
8.30 Hitta nya affärsmöjligheter genom patentinformation 
Magnus Ungsten, Partner och European Patent Attorney AWA
Cathrin Johansson, Head of AWA Innovation

9.30 Enskilda möten
AWA-experterna tar enskilda möten om ca 20 min med de företagare som vill veta mer om sitt företags specifika möjligheter. Boka in ditt enskila möte direkt med magnus.ungsten@awa.com.

DATUM & TID onsdag 29 april klockan 8.00-9.30
PLATS Videum Science Park, Framtidsv. 14, Växjö
FÖR VEM företag i regionen
KOSTNAD ingen, men anmälan krävs
ANMÄLAN till frukostseminariet senast 24 april
Utebliven ej avanmäld deltagare debiteras 200 kr.
ARRANGÖR Videum Science Park och AWA