19 okt

Open Innovation

Lär dig innovera tillsammans med andra - 
hitta lösningar på MyPauze utmaningar!

Är du bra på att ta fram nya idéer, tänka nytt och tänka om? Vill du bättra på dina kunskaper i att tänka inuti och utanför boxen? Och göra det tillsammans med andra? Då är du varmt välkommen till årets upplaga av Nutcracker.

Så funkar open innovation

Stephanie Spindler Jonsson, som driver det expanderande företaget MyPauze, ställer frågor kring företagets vidareutveckling av produkter och marknadsföring. Ni arbetar i förutbestämda grupper om 5 personer och får tillgång till ett nätbaserat verktyg som stöttar er i processen. Grupperna får ca 1 timme på sig att ta fram innovativa och kreativa idéer som kan assistera MyPauze i företagets expansion. Stephanie utser en vinnande grupp som utlovas fina priser och kan få möjlighet att arbeta vidare med sina idéer i företaget. Antar du utmaningen?

Utveckla ditt kontaktnät och förbättra ditt CV

Open Innovation Nutcracker är ett perfekt tillfälle att knyta kontakt med de andra studenterna och de utmanande företagen. Vem vet vad kontakterna kan betyda och leda till i framtiden för just dig? Som tack för ditt engagemang får du ett diplom som bevisar ditt deltagande i detta viktiga och innovativa idéutvecklingsevent i samarbete med ett företag i expansion. Något som är mycket värdefullt för ditt CV!

FÖR VEM inbjudna studenter från Linnéuniversitetet
DATUM tisdag 19 oktober
TID klockan 8.00-15.00
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14 Växjö

ANMÄL dig genom e-post till vaxjo@drivhuset.se. Anmälan är bindande.