Hour office - kontorsplats per månad, vecka eller dag

Lösningen (H)OUR OFFICE gör att du som småföretagare eller lokal representant blir en del av ett socialt sammanhang och får ta del av science parkens aktivitetsutbud och service. I konceptet är de flesta praktiska frågorna redan lösta, så som möbler och internetuppkoppling, och inte minst - kaffet! I lokalen finns 8 arbetsplatser och (H)OUR OFFICE blir en mötesplats där erfarenhetsutbytet sker informellt över såväl olika branscher som över generationsgränser. På en känd adress. Med flexiblare bindningstid. Idéer föds där människor möts. 

Foto från hour office med prisuppgift. 1900 kr/mån, 650 kr/vecka och 180 kr/dag.

Det nya normala – efter pandemin

Vi har under coronapandemin vant oss vid att vår arbetsplats inte behöver vara ett traditionellt kontor, utan många inspireras av att kunna variera sin arbetsvecka. Då kan (H)OUR OFFICE vara lösningen. Den kortare bindningstiden kan passa extra bra för dig som vill prova på miljön, dig som är nystartad eller dig som verkar i en osäker bransch. Detta kanske blir startplatsen för dig som med tiden växer in i ett eget kontor och på sikt kanske ett helt eget våningsplan?!

Detta ingår i (H)OUR OFFICE:

  • arbetsplats med skrivbord, kontorsstol, låsbart skåp och internet
  • receptionsservice, postbox och postservice med rabatterat porto
  • skrivare/kopiator/scanner (du betalar per kopia)
  • föreläsningar och aktiviteter med alla möjligheter till nätverkande
  • parkering för dig och dina besökare
  • kaffe ur våra automater
  • tillgång till fikarum med pentry

Placeringen är på entréplan där du har nära till reception, lobby och konferensrum. Närmsta granne på samma plan är företagsinkubatorn Företagsfabriken.

Begrepp som används för liknande kontorsytor hos andra hyresvärdar är coworking space, kontorskollektiv eller helt enkelt delat kontorslandskap.

Kostnad för en skrivbordsplats

180 kr ex moms/dag, 650 kr ex moms/vecka, 1 900 kr ex moms/månad.
Avtalen skrivs för en dag, en vecka eller en månad.

 

Låter det intressant? 

Kontakta etableringsansvarig Helena Rosberg 0470-72 33 08 helena.rosberg@videum.se

Foto på skrivbord i hour office.