Flexibla kontor i kunskapsmiljö

Vi är säkra på att du själv kan skapa framgång för ditt företag. Vi är också säkra på att du som entreprenör i rätt miljö kan höja tempot. Kontoret handlar idag lika mycket om att erbjuda en arena för möten, interaktion och samarbete som skrivbord och stolar. Videum Science Park i Växjö är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet.

Att vara hyresgäst hos oss handlar inte bara om att få en bra lokal, ett passande kontor, en känd adress, service och tillgång till moderna möteslokaler. Vi tror på att idéer föds där människor möts och att det gäller såväl dig som företagare som dina medarbetare.

Du som ser nätverkande med andra företag som en utvecklingskraft och har en vilja att på ett eller annat sätt samspela med universitetets forskning, utbildning eller studenter är välkommen till Videum Science Park på Framtidsvägen i Växjö!