26 sep

Forskarlunch

Unika affärs- och utvecklingsmöjligheter i Linnéregionens nya labbmiljö

ITIL (Interaction Technologies & Innovation Lab) är en efterlängtad labbmiljö som beräknas starta hösten 2019, där företag, offentliga organisationer och akademi kan samverka, designa och testa innovativa idéer för att gemensamt stärka den digitala transformationen för att skapa och utforma framtiden.

Innovationslabbet är både en fysisk och digital labbmiljö som kommer att bestå av olika tekniska lösningar för VR/MR/AR, motion tracking system, 360 graders kameror, 3D printing, drönare, hololens, Internet of Things samt en flexibel arbetsmiljö för att främja innovation och samarbete. 

Här finns möjligheten att ta del av tekniker, kompetenser och arbetssätt som kan hjälpa ditt företag att snabba på utvecklingsprocesser och identifiera kommande utmaningar när det gäller digitala transformationer. Miljön är ett samarbete mellan Linnéuniversitetet, Videum Science Park och näringslivet.

Marcelo Milrad, professor vid institutionen för datavetenskap och medieteknik samt vicedekan inom området digitalisering vid fakulteten för teknik, berättar om framtidens interaktionstekniker och innovation kopplat till den nya labbmiljön.

Robert Unt, affärschef Videum Science Park, berättar om möjligheterna för ditt företag.

TID & DATUM kl 12.00-13.30 den 26 september
FÖR VEM öppen för alla intresserade
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14
KOSTNAD Ingen.Videum bjuder på lunchen.
ANMÄLAN senast 23/9 genom videum.se/biljettkiosken

Inbjudan i pdf >>


OM FORSKARLUNCHERNA Forskarluncher är ett samarbete mellan Videum Science Park och Linnéuniversitetet. Forskare, lärare och företagen i Videum Science Park samt övriga intresserade bjuds in till aktuella forskningsföredrag med efterföljande lunch och diskussion. Syftet är att knyta kontakter och att hitta synergieffekter mellan forskningsprojekt och ge uppslag till nya intressanta samarbeten mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor.